ILeverantörer

Vi säljer och anpassar produkter från världsledande leverantörer inom mobila styrsystem. Våra leverantörer har mångårig kompetens inom sitt område och är en viktig del av vår verksamhet för att stärka vårt erbjudande till våra kunder. Alla produkter vi säljer uppfyller högsta kvalitetskrav och är robusta för att klara de mest krävande miljöer. Som systemintegratör säljer vi även kompletterande produkter baserat på kundernas behov. Våra huvudleverantörer och partners ser ni nedan.

Iifm electronics

ifm electronic har en stor produktportfölj som sträcker sig från enklaste kablar, sensorer till avancerade styrenheter för både industriella och mobila applikationer. Mobile Integrator Sweden AB är systemintegratörspartner för ifm electronic.

ICrossControl​

CrossControl utvecklar och levererar produkter och lösningar för effektiv interaktion mellan människa och maskin. Företagets huvudprodukter är skärmar och styrenheter. Bland kunderna finns ledande maskintillverkare som AGCO, Atlas Copco, Caterpillar, Cargotec, John Deere etc. Mobile Integrator Sweden AB är en certifierad partner för den svenska och skandinaviska marknaden.

IHMS Industrial Networks

HMS Industrial Networks tillhandahåller tillförlitliga, flexibla och lättanvända kommunikations- och fjärrhanteringslösningar till industrin.

IIXXAT

IXXATs produkter är särskilt anpassade för kommunikation inom maskiner, säkerhetssystem och fordonsindustrin.

ILogic IO

Logic IO levererar främst produkter för den snabbt växande marknaden för M2M (Machine to Machine). De levererar produkter baserade på kommunikationsteknik som GSM, GPRS, 3G, 4G, wifi, Bluetooth, TCP/IP och GPS.

IETP Powering Solutions

ETP Kraftelektronik levererar elektriska drivsystem till fordon, maskiner och utrustning som kräver batteridrift. Drivaggregatet kan bestå av motor, motorstyrning, växel, hydraulpump, broms, batteri och reglage. Produkterna håller högsta möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Mobile Integrator är en partner till ETP Kraftelektronik och har gjort många framgångsrika projekt tillsammans.

IMRS Electronic

MRS electronic utvecklar och tillverkar ett brett utbud av fordonselektronik. Produktportföljen består av standardreläer och applikationsspecifika enheter samt innovativa, programmerbara CAN-styrsystem, gateways, telematik och skärmar. Mobile Integrator Sweden AB är officiell handelspartner för Sverige, Danmark, Norge och Finland.

IOwasys

Owasys är ett design- och tillverkningsföretag inom M2M-marknaden. Owasys skapades 2002 av en grupp yrkespersoner som kommer från Ericsson BTC (Bilbao Technology Center) som under de senaste 14 åren har lett utvecklingen och lanseringen av avancerade trådlösa enheter. Mobile Integrator Sweden AB är officiell handelspartner för Sverige, Danmark, Norge och Finland.

IProemion

Proemion är ett tyskt teknikföretag som bygger infrastruktur för att ansluta mobila maskiner med människor (HMI), molnet (IoT) och varandra (M2M).
I över 30 år har Proemion hjälpt ledande OEM-företag och företag inom mobila maskiner med CAN-telematik för att ansluta maskiner och utrullning av digitala tjänster som ökar effektiviteten och vinsten. Mobile Integrator är partner för Proemion för den svenska marknaden.

IBlink Marine

Baserat i Milano, Italien, grundades Blink Marine 2001 som ett företag som specialiserat sig på produktion av instrument ombord för sjöfartyg. Från och med 2009, tack vare implementeringen av CAN-bussprotokoll på alla dess produkter, började Blink Marine också betjäna den industriella fordonsindustrin.